tirsdag 22. november 2016

Alt klart for Christmas Charity Night


Det er laget en fullspekket timeplan for de 17 TiV'erne som setter kursen mot London og det årlige Christmas Charity Party hos Jack Lilley andre helgen i desember.


Litt har vi lært om London's travle trafikk i løpet av de årene vi har arrangert denne turen og dropper derfor den lange turen inn til sentrum for å sjekke inn på hotellet før CCN. Isteden har vi hyrt inn en buss som tar oss til Shepperton og puben The Harrow ca 500 meter fra Jack Lilley. Her får vi ca en time før vi tar turen over til Jack Lilley og hans juleparty. Etter festen kommer bussen tilbake og kjører oss inn til Shoreditch hvor vi skal ha base i helgen.

I kjent tradisjon er fredagen satt av til museums besøk og denne gangen er det Brooklands Museum som skal avlegges ett besøk. Her er det britisk motorsport og flyhistorie det handler om. Blant annet kan man komme ombord i og få se seg rundt i Concord. Anbefaler virkelig folk å klikke seg inn på linken over og gjøre seg litt kjent med stedet på forhånd. Dette kan bli virkelig interessant.

Fredag kveld samles vi på Hoxton Grill i Shoreditch til felles middag. Dette ser ut til å være et spennende sted og vi var virkelig heldig som fikk plass denne kvelden.

Formiddagen om lørdagen er litt mer fri, men også her er det mulig å legge inn et museums besøk. Denne gangen er det teknisk museum som skal fange interessen.
Motorsykkelklubben som i november 2015 forsøksvis åpnet sine dører i de 12 000 kvadratfot store lokalene på tvers av fire renoverte jernbane buene i hjertet av det opprinnelige hjem, Shoreditch, i det sentrale London. Med en 100 seters kafé og restaurant, sammen med en kurante butikklokaler, gallerier for sykler og kunst, en barbershop og en rekke arrangementer på plass har dette blitt en av Londons virkelige kult steder. 
Lørdagskveld kommer det som kanskje blir høydepunktet for mange. Da er det nemlig klart for felles middag på the Bike Shed. Det er selvfølgelig satt av tid til å bare gå rundt og snuse inn alle inntrykkene i lokalene også.

Avslutningen på kvelden blir ikke mindre prangende for da slår vi til med skikkelig konsert på The Blues Kitchen, en to minutters spasertur unna. Her står det to kanllsterke band på scenen så det kan bli en virkelig kveld til å huske.

Så da er det bare å starte nedtellingen.
God Tur folkens.








1 kommentar:

  1. For er flott opplegg. God tur til alle deltakerne og til de som arrangerer det hele. ☺

    SvarSlett