fredag 16. september 2016

Sommer RUN i September

Bra Line-up denne gangen
For en dag. For en kveld. For et RUN. På små veier i Nordhordland kunne vi virkelig nyte etterlengtet sommervarme her på berget også. Og det var fantastisk.



Ståle valgte å lufte sin nydelige Black Betty
Vi var ni stykker som dro i samlet flokk fra Breistein denne torsdagen midt i september. Kursen var satt mot Kjelstraumen Vertshus i Austrheim. Korteste veien er som regel ikke den morsomste, heller ikke denne gangen. Kursen ble derfor lagt så langt øst som vi kunne komme. Noe som gav oss herlige landeveier, nesten helt uten trafikk. En annen bonus faktor var at vi på store deler av turen unngikk å få den lave høstsolen rett i mot.

På Kjelstraumen Vertshus har vi jo vært mange ganger, men det er tydeligvis lenge siden. Her var det nemlig skjedd en god del oppgraderinger. Nytt flott restaurantbygning var bygget og utearealet var betydelig oppgradert. Når i tillegg blåbærterten smakte utmerket mot dette sies å være en skikkelig opptur.

Overraskende og svært stilfull oppgradering av Kjelstraumen Vertshus
Returen gikk via Sletta og etterhvert forsvant også siste rest av dagslyset. Men, hva gjør det når asfalten er lys og tørr. Luften som strømmer mot ansiktet ditt når du må åpne visiret for å se hvor veien blir av rundt neste sving er varm og deilig. Så, selv om det ble mørkt, ble turen tilbake til Breistein også en herlig tur og det virket som om alle var fornøyde da vi tok kveldens siste pit-stop.

Ingen så u ttil å ha lyst til kjøre hjem i det nydelige sommerværet
Når jeg svingte inn på tunet hjemme klokken 2230 viste fortsatt termometeret 18 grader og livet kjentes rettferdig ut. Leve sommer - også i september.

Takk for turen!

Siste samling for kvelden


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar