fredag 2. september 2016

Klart for ny service runde i Bergen

Det er nå klart at det også i høst blir mulig å få utført kvalifisert service på din Triumph i Bergensområdet. Som tidligere har vi hentet inn to mekanikere fra Jack Lilley, Londons største Triumph forhandler. I år blir tidspunktet fra 31.oktober til 4. november.


Vi følger den samme dugnadsbaserte modellen som tidligere der man betaler for selve servicen direkte til Jack Lilley og så tar vi 2-300 kroner pr. sykkel for å dekke fellesutgifter som transport, overnatting osv.

Det er i utgangspunktet beregnet ca. 3 timer for en mellomservice og ca 7  timer for en hovedservice, selvfølgelig litt avhengig av sykkel. Jack Lilley holder deler og disse blir, samt arbeid blir fakturert direkte fra England. Basert på hva som er avtalt å gjøre, får alle et kostnadsoverslag før servicen skal utføres.

Dessverre har Jason forlatt Jack Lilley til fordel for en annen jobb nærmere hjemmet. Med en daglig pendling på 13+ mil er det faktisk til å forstå. Men, Jim kommer ikke alene denne gangen heller og nå har han med seg Joe. Joe har jobbet som Triumph mekaniker hos Jack Lilley i over 25 år og er en meget dyktig kar så vi trenger ikke frykte for kvaliteten på arbeidet i hvert fall.

Er du interessert i å være med er det bare å fylle ut skjema ved å trykke på lenken under. For å rekke å få på plass alle deler og utstyr som skal være på plass er det viktig at påmeldingene gjøres senest to uker før første service. Som du sikkert skjønner er kapasiteten begrenset og det er første mann til mølla som gjelder. For ordens skyld kan det nevnes at vi måtte si nei til flere på fjorårets runde.

Årets service uke ser nå ut til å være fullbooket og Jack Lilley går nå gjennom listene for å se om det er muligheter for å ta inn flere sykler. Så inntil videre er derfor påmeldingen stengt.


Trykk her for Påmelding til JL Service week.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar