søndag 12. juni 2016

Steder man vanligvis kjører forbi

Denne perlen ligger 2 minutter fra en vei vi ofte kjører 
Gjennom de siste årene har vi sannsynligvis vært de fleste plasser der det er interessant å kjøre motorsykkel og som samtidig lar seg gjøre i løpet av en kveldsstund. Vi tenkte derfor at det var på tide å avlegge noen av de utallige stedene vi vanligvis bare kjører rett forbi ett besøk. 

Holsete - et eksempel på en avstikker man husker
Vi tenker derfor å starte en serie med turer som vi rett og slett kaller - "Steder man vanligvis kjører forbi" Disse turene vil skille seg fra et vanlig RUN med at de gjerne er kortere og veiene er kanskje litt mindre og de derfor også vil gå i et mye roligere tempo. Veiene vil i utgangspunktet ha fast dekke, Disse turene vil ikke ha noe fast dag i uken, men være mer i formen av en "På sparket tur". Vi kan heller ikke forvente at vi får fatt i kaffe på bestemmelsesstedet og folk oppfordres derfor til å ta med dette selv. 
Alle kan være med -. veistanderen vil være mye bedre enn dette


Poenget med disse turene er først å fremst å gi oss en ekstra anledning til å ta oss en MC tur. I tillegg vil man etterhvert oppdage de utrolig mange perlene som vi har rett i nabolaget og vi aldri har visst om. For etter å ha tatt ett par avstikkere av denne typen kan jeg lover dere at det har bydd på mange uventede, overraskende og ikke minst - gode opplevelser. 


Turer av denne typen blir annonsert her på bloggen, på Tiv siden på Facebook og på SMS tjenesten TiV - på sparket tur, 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar