søndag 12. juni 2016

Kvitingen i morgen, mandag 13.06


Solen skinner fortsatt på Vestlandets motorsyklister og i morgen - mandag - blir det en liten tur for de som har lyst. Turen blir den første i serien  - Steder man vanligvis kjører forbi - og går til Kvitingen. Ikke Tveitakvitingen på Kvamskogen om det var noen som trodde det, men i Kvitingen i Samnanger,

Vi møtes på Trengereid klokken 1830 og kjører derfra til Kvitingen. Asfalt hele veien. Folk oppfordres til å ta med kaffe og evt. kaffe mat.

Forbehold om været i indre strøk ikke ser helt umulig ut. Da finner vi en annen vei å kjøre.

1 kommentar:

  1. Jeg kjørte I stykker Triumphen på siste tur, så blir ikke med ikveld. Jeg er imidlertid lommekjent I området, og vil komme med en anbefaling: Når dere kommer til Kvitingen, så kjør gjennom "persongrinden" ved broen over elven, og fortsett opp til Svartavannsdemningen hvor det er et eventyrlig utsyn! Først er det asphalt, men like etter at dere passerer bro nummer to, ta til venstre og kjør videre på helt OK Tigergrusvei opp til demningen. Sist jeg var oppe med Sprinten, var den siste kleiven litt pittelitt tricky, men godt farbar. Flott utsiktspunkt ved den ene anleggsbrakken!

    SvarSlett