mandag 11. januar 2016

Nytt år og nye muligheter



Godt nytt år alle sammen, solen har snudd og tiden frem til ny sesong pleier heldigvis gå fort. Vi er i alle fall i full gang med planleggingen av årets aktiviteter. Ikke uventet ligger det mye spennende å venter på oss i år også. Under følger en kort oversikt.


Årets første tur - 3. januar
Noen av oss er så heldig å være i gang allerede. God vind og tørt vær har gjort at det faktisk har vært fint og trygt å kjøre sykkel disse første 10 dagene av året. Det er klart at 10 kalde om morgenen på Røykenes tar litt, men det er overraskende hvor lite ekstra som kreves for å ha det varmt og fint.


På det offisielle programmet er det Film & Pub kveld på Er-An som står øverst. Etter fjorårets suksess er det rett og slett blitt et krav med en oppfølger. Fjorårets legendariske film fra 1971, On Any Sunday av Bruce Brown, slo veldig godt an og oppfølgeren føles naturlig. Denne gangen er det Bruce Brown's sønn, Dana, som står for regien og dette har også blitt litt av en godbit. Så om du er i tvil - fredag 26 februar klokken 1900 viser vi On Any Sunday the Next Chapter - på Er-An.
Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen.




RUN sesongen starter 14. april og deretter går det slag i slag utover med RUN ca hver tredje uke. 1. mai RUN har blitt en slags tradisjon og 2016 blir heller ikke noe unntak.

Etter den famøse dobbelbookingen på Skjerjehamn i høst, forsøker vi oss på en ny tur til Skjerjehamn nå i vår. De som styrer og steller der ute har lagt seg helt flat og tilbyr oss en ny overnatting til svært lav pris. I øyeblikket jobber vi med å få dette til den 5. eller 6. mai, men vil komme tilbake med mer etterhvert.

Line-up i Rosendal
I Rosendal har Olav en nyskapning på gang, Hardanger PokerRun. 28. mai er datoen og noen stikkord er Heimdal Gard, tur på flotte MC veier, spillekort, poker, grilling, øl, premieutdeling og sosialt samvær. Foreløpig er det omtrent det eneste vi vet, men snart kommer det mer info. Vi venter i spenning.

Ellers så blir det som vanlig Westfjord BritBike Rally i Eidfjord i juni. RettVest treff blir det også, men ikke i Gudvangen. Her har vi heller ikke fått dato enda, men også det kommer på plass om ikke altfor lang tid.

Balestrand - Long RUN 2015
De siste årene har det vært en bra delegasjon fra TiV på TriDays i Østerriket, men såvidt jeg vet blir dette ikke tilfelle i år. I hvert fall ikke i utgangspunktet, men hvem vet hva som skjer når det nærmer seg.......

I høst står faste poster som Lucas Rally og LongRUN på programmet. Destinasjon for LongRUN er fortsatt ikke fastsatt men om det er noen som har forslag er det bare å komme med de. Tidspunktet er 2. - 4. september.

Vi håper å få til en nye service uke i oktober og som sesongavslutning jobbes det med en ny tur til London i forbindelese med Christamas Party hos Jack Lilly, Får vi til de tingene vi jobber med i øyeblikket vil dette bli tidenes London tur i TiV regi.

I tillegg har vi noen andre ideer som vi vurderer å sette ut i livet i løpet av sesongen og så satser vi selvsagt på at det kan bli noen fine "På sparket" turer også.

Vi krysser fingrene og håper på masse fint mc-vær og ønsker med det alle en riktig fin sesong i 2016.
Sees på Pub & film kveld.

1 kommentar:

  1. Det ser ut som en flott sesong som ligger foran oss med mye spennende på gang. Jeg for min del ser for meg ferien I Norge I år på og med Triumph. Så Tridays er lagt på vent. Men gleder meg til Run; Long Run og på sparket turer. Hilsen Henning

    SvarSlett