søndag 17. januar 2016

Hardanger PokerRun 28. mai 2016

Hardanger PokerRun er (eller vil bli) et høyst uformelt og uhøytidelig arrangement, som vil finne sted i Rosendal, eller nærmere bestemt Dimmelsvik for de som er mer lokalkjent. Det går for seg slik, at deltakerne skal innom 6 poster langs en rute, og på hvert av disse vil man trekke et kort. Datoen for begivenheten er 28. mai.


Dette blir som en «vanlig» gammeldags fem-korts poker, og vil det bli mulighet til å bytte et kort på den siste posten. Man MÅ altså ikke innom den siste posten dersom man er fornøyd med den pokerhånda man har etter den 5. posten

Dette er ikke noe race, tiden har ingen betydning, og ALLE er ansvarlig for at man ferdes hensynsfullt og aktpågivende. Fra Gjermundshavn til Kinsarvik har vi 5 timer og 10 minutt, og iflg Google maps vil denne ruten ta 3 timer og 4 minutt, så man vil ha brukbart med tid til å kjøre.


Ruta vil bli lagt langs den flotte Hardangerfjorden, og man starter med en fergetur kl 0900 fra Årsnes til Gjermundshavn, (her deles det første spillekortet ut) og vi kjører langs 48 og 49 mot Nordheimsund, (hvor kort nr 2 deles ut)


Fortsetter videre innover til Kvanndal og Granvin, og svinger til venstre mot Voss på Rv7. Etter noen få kilometer svinger man høyre, og inn på Fv 572, gjennom Espelandsdalen til Ulvik.

I Ulvik kan man gjerne ta seg en forfriskning på «Den Grøne Kafe» nede på kaien (hvor kort nr 3 skal deles ut) før man forsetter mot Kinsarvik. Dvs, at vi skal over den flotte Hardangerbrua, og deretter ta Rv13 til Kinsarvik. Ferga i Kinsarvik går fra kai kl 1430 på lørdager, rekker du ikke denne, blir det 8,5 mil med omvei via Odda. Underveis mot Utne deles det 4. kortet ut.  


Fra Utne kjører vi den verneverdige Rv550 mot Jondal, men før vi kommer dit, skal vi besøke Hardanger Kulturgalleri på Mælen.


Her vil det siste spillekortet bli delt ut, men om du vil bytte et kort, så kjører du til Jondal, og svinger opp mot Folgefonna Sommerskisenter. Veien opp hit er et kapittel for seg, og naturen er fantastisk. (skulle ikke været samarbeide, vil vi finne et alternativt sted å bytte kort, f.eks ved enden av Fv 107)
Retur til Heimdal Gaard skjer selvsagt via Jondalstunnellen og Rv 551, til Rosendal og Dimmelsvik.


Om kvelden vil det bli tent store griller på Heimdal, og vi håper det blir en kjekk og sosial kveld, der den beste pokerhånda vil vinne potten.


Siden det er «poker» vil hver mann/dame måtte legge f.eks 50 kr i potten, og alle betaler selv for ferger, bompenger og andre småting. Grillmat og leskedrikke av alle slag holdes av hver deltaker.
Heimdal Gaard sørger for varme griller og musikk.



VELKOMMEN J


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar