tirsdag 22. september 2015

Bra oppmøte på avslutnings-Run

Med motstridende værmeldinger var det likevel godt fremmøtte på sesongens avslutnings-Run. Kanskje det hjalp med sms-varsling i forkant?
Denne gangen var det Solheimsviken som var valgt til oppsamlingsplass og til tross for en del lyskryss og fartsdumper holdt vi oss bra samlet på veien utover til vårt første stopp.


Det var lagt til snuplassen ytterst på Tyssøy. På veien ut dit stoppet undertegnede for å ta noen bilder av karene i det de kom ut fra Bjorøytunnelen. Sittende på huk noen titalls meter fra tunnelmunningen og iført sort jakke med neongule striper ble jeg vitne til et spesielt reaksjonsmønster til den uventet tette biltrafikken.
Run-deltakerne på rekke og rad ut fra Bjorøytunnelen.
Nesten samtlige bilister bremset godt opp og sakket kraftig på farten da de fikk øye på skikkelsen i veikanten. En av dem reagerte så pass kraftig at han stoppet litt unna, snudde bilen og veivet med hele armen ut vinduet da jeg steg på sykkelen igjen for å ta igjen de øvrige. Den talende bevegelsen kunne vanskelig oppfattes som vennligsinnet, men det for stå for hans regning.
   Vel ute på Tyssøy gikk praten livlig allerede før de siste i følget hadde fått parkert syklene sine.
Første stopp, snuplassen på Tyssøy.
Akkurat slik det pleier å være på våre Run. Etter en stund var det dermed bare å bryte igjennom og be selskapet om å sale opp igjen så vi ikke skulle risikere at det ble mørkt før vi kom frem til endelig bestemmelsested. Veien dit opp gikk via småveier og bakveier, men likevel var det også her en hel del trafikk så ferden gikk i et litt vel bedagelig tempo. Ganske nøyaktig to timer etter avmarsj svingte vi inn på parkeringen foran Er-An veikro på Søfteland. Der ble det både kaffe, soft-is og mere til for de fleste av deltakerne og stemningen var god rundt bordet. Vel èn time ble tilbrakt der og Er-An er vel heller ikke noe dårlig sted å avslutte sesongens siste ordinære Run. Forhåpentligvis kan det likevel bli noen flere høstlige "På sparket Run" om været skulle tilsi det. Det vil i så tilfelle bli varslet kort tid på forhånd via sms. Da er det bare å krysse fingrene for at vi kan oppleve slikt som i fjor da det ble kjørt toppturer både i oktober og november.

Alltid noe å prate om på et TiV-Run.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar