onsdag 16. september 2015

Avslutnings-Run for sesongen i 2013. Klarer vi å få til dette denne gangen også?
Da er det straks klart for sesongens siste ordinære Run. Fremmøte blir innerst i Solheimsviken på park.plassen mellom Rieberbygningene torsdag 17. sept. kl. 18.00. Vi drar avgårde senest kl. 18.15.

Erfaringsmessig så er det ikke veldig sprekt fremmøte på et Run dagen etter en nydelig solskinnsdag slik som i dag, onsdag. Særlig ikke når værmeldingene er høyst usikre. Personlig har jeg av en eller annen grunn mer tiltro til værmeldingene på NRK-TV enn på nettbaserte værmeldinger, og i går kveld så det ikke særlig lyst ut. I dag derimot, meldes det 0 nedbør på torsdag ifølge storm.no. Hvem som får rett gjenstår å se.

Magne på Atlanterhavsveien ved lunsjtider i dag.
  Magne har meldt frafall ettersom han i øyeblikket kjører Bergen - Trondheim tur/retur med hjemkomst onsdag kveld og videre på Tiger-treff på fredag. Den karen er heller ikke kjent for å velge korteste vei mellom to punkt, så det burde være gyldig frafallsgrunn skulle jeg tro.
   Denne gangen får vi altså klare oss selv og på forespørsel fra Magne har jeg påtatt meg oppgaven som turleder.
  Prøvde å få til et Run med innlagt hyttebesøk og servering av kaffe og nystekte vafler, men det lyktes ikke. Men det er jo alltids kjekt å ha noe til gode. Vi gjentar derfor ruten til sesongavslutningen i 2013, men med den forskjell av vi starter i Solheimsviken og får til den sløyfen på slutten som vi ikke fikk tid til den gangen.
Ruten blir: Solheimsviken, Laksevåg, Bjorøy/Tyssøy, Fanafjellet, Søvikvågen. Over til Lyseklostervegen og Langedalen med avslutning på Er-An.
Blir det langbord på Er-An på årets siste ordinære Run?

Skulle vel bli drøyt 5 mil og stipulert tid ankomst Er-An ca. 19.30 - 19.45. Er du en av dem som pleier å ta turen til veikroen på Søfteland på onsdagene så kan du kanskje utsette det med èn dag? Vel møtt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar