lørdag 6. juni 2015

I villrede


Denne "våren/sommeren" har vært alt annet enn normal værmessig. Å si den har vært direkte kald er vel ikke å ta for hardt i. I hvert fall her vest. Ikke det at vi burde være overrasket, vi hadde jo tross alt tidenes sommer i fjor, med strålende vær fra februar til november. Slikt kan jo ikke stå ustraffet.Det er kvelder som dette vi drømmer om
Slike scener ønsker vi å unngå på våre RUN
I går - 5. juni - hadde jeg min første MC tur for året der jeg virkelig kjente varmen. Og det var fantastisk kan dere tro. Langtidsvarslet på fredag gav håp om tilsvarende opplevelser førstkommende torsdag også - når vi skal kjøre RUN igjen. Men, i går var det endringer. Drittværet er tilbake på torsdag. Onsdag er siste dag med godt vær neste uke. Tanker om å flytte RUN'et fra torsdag til onsdag begynner å melde seg. Det er i mot alle prinsipp, men ønske om et RUN i sol er overhengende...og vi fortjener bedre enn dette.
I dag lørdag morgen har yr og storm endret varslene igjen. Nå holder det ikke ut tirsdagen, skal vi få ett RUN i sol, må det bli på mandag!  Dette gjelder selvfølgelig bare frem til neste varsel og spørsmålet er enkelt nok - skal vi kjøre RUN på torsdag etter planen, eller skal vi flytte det til tidlig neste uke, bestemt av værmeldingene?


Synspunkt mottas med takk.

2 kommentarer:

  1. Er nok flere enn deg som begynner å bli værsyk Magne. Med i alt 3 fremmøtte forrige gang, hvor det tross alt kke regnet SÅ mye er valget mitt klart: Stemmer for å bytte dag!

    SvarSlett
  2. Og for min del passer det bedre tidlig i uka denne gang... et Run i godvær på en mandal el. tirsdag er bedre enn et Run i regnvær på en torsdag. Så får heller prinsipper være prinsipper.

    SvarSlett