tirsdag 3. februar 2015

Vi teller ned til sesongstart


Fjellene rundt Bergen er hvite og på værmeldingene vises temperaturen med blå tall. Det er med andre ord vinter på Vestlandet. Dette hindrer oss imidlertid ikke i å slå til med sesongstart allerede nå på fredag. Vi håper du også er klar.Siden det fortsatt er litt vinter, starter vi med en film- og pubkveld på Er-An denne gangen. Kroen har alle rettigheter og har skjenkeløyve frem til klokken 0200. Det er derfor helt akseptert at sykkelen fortsatt får hvile noen dager eller uker til. For å komme seg til Er-An går det buss fra Bergen ca hver halvtime og den tar 30 minutter til Røykenes. Til byen igjen går det buss 23.28 / 00.23 / 01.48 så det bør være noe for enhver smak. Vi håper det er mange som tar turen for vi kan garantere kjempegod stemning.

Skulle du bli sulten, så er det nye retter på menyen også :)
Like før jul gikk vi ut med en invitasjon om å kunne få servet syklene av Triumph mekanikere fra Jack Lilley og responsen har vært overveldende. 20 sykler har meldt seg og vi har mer enn nok arbeid til to mann i en uke. Så mye er det at vi nå dessverre har måtte begynne å si nei til mer arbeid. Vi skal ha en evaluering i ettertid og om alle parter er fornøyd med opplegget, ser jeg ikke bort fra at vi kan få til et lignende opplegg til høsten.
Når vi først skal hente over mekanikere fra England,
henter vi selvfølgelig fra øverste hylle
7. mars er det klart for Mc-messe på Lillestrøm. Fra TiV er det en gjeng som reiser over på dagstur. Se https://www.facebook.com/events/934088726615973/ om du har lyst å henge deg på. Du skal ikke se bort fra at det kan være en godbit eller to som kan være interessant å ta nærmere i øyesyn.

Ellers så har vi fortsatt noen kallendre igjen om det er noen som er interessert. Det er bare å ta kontakt. Tar med noen på Er-An på fredag.
På Folgefonna 1. mai 2014
Ellers blir årets første ordinære RUN 16. april og det neste fredag 1.mai. Som ifjor, blir 1. mai turen en litt lengre tur en ett vanlig RUN. Mer info kommer og alt er jo selvfølgelig avhengig av været.

Velkommen til ny sesong. Snakkes på fredag!


1 kommentar:

  1. Takk til alle som var med å gjorde Pub- og filmkvelden til en kjempesuksess.Rundt 30 personer var jo helt fantastisk.

    SvarSlett