søndag 21. desember 2014

Service muligheter i Bergen uke 8


Etter at Bikerstreet stengte dørene tidligere i høst har det ikke vært noe servicetilbud for triumpheierne i Bergen. Nærmeste anbefalte servicepunkt er derfor i øyeblikket Sem (Tønsberg) og Sarpsborg. Dette gir oss minst 1000 km kjøring tur/retur. Foruten mye tid, er dette en tur det nok blir vanskelig å få til for under 3000 kroner. Uaktuelt for svært mange med andre ord.



Vi er derfor svært fornøyd med at vi kan invitere til vår egen service-uke for triumpheiere her i Hordaland i uke 8. Til å utføre jobben har vi leid inn to mekanikere fra Jack Lilley. Jack Lilley er Londons største triumphforhandler og kåret til "Dealer of the year" åtte av de siste ti årene.

De kan utføre alle typer service og utbedringer på din Triumph. Prisen er ikke helt fastsatt enda, men i utgangspunktet er prisen £79/time.  Dave, hos Jack Lilley, har antydet at vi kan få til en egen pris for dette opplegget. En hovedservice tar ca 6-8 timer, mens en mellomservice ca 2,5. I tillegg kommer utgifter med å få mekanikerne over her som vi må fordele blant de som benytter seg av tilbudet. Vi tar sikte på privat innkvartering.

Akkurat hvor vi kommer til å holde til, er ikke helt avklart enda, men det vil bli noenlunde sentralt i Bergensområdet. Ellers satser vi på å få tatt en liten forhåndssjekk av syklene for å avduke evt. delebehov. Jack Lilley vil sende over nødvendige deler på forhånd, mens mekanikerne vil ta med nødvendig spesialverktøy som trengs.

Skulle det bli for mye vinter i midten av februar, løser vi det ved hjelp av varebiler og/eller mc-tilhenger. Det skal være temmelig ekstremt om vi ikke skal kunne fikse dette.

Er du interessert i å få utført service eller noe annet arbeid på din Triumph før sesongen, av kvalifisert triumphpersonell, er dette en gyldig mulighet. Kanskje den eneste i år. Hva som skjer i fremtiden er noe usikkert, men vi har vært i kontakt med Triumph i Sverige som sier de jobber med ny forhandler i Bergen. De holder imidlertid kortene tett til brystet og hva og når det skjer noe er høyst usikkert. At vi har noen i full drift til sesongstart er vel lite sannsynlig.

Vi tror etterspørselen bli stor og skal en få plass, må vi få en kjapp tilbakemelding, enten som SMS, e-post eller som kommentar. Vi trenger å vite hvilken type sykkel, årsmodell og hva du ønsker å få gjort.

PS!
Det ble sendt en melding til SMS tjenesten vår "På Sparket Tur" tidligere i uken og en time etterpå var 50 servicetimer booket. Første mann til mølla.........


5 kommentarer:

  1. Supert initiativ, jeg har booket gamle Black Betty inn på klinikken for toalt makeover :-)

    SvarSlett
  2. Er dette opplegget fortsatt igang ? (juni 2016)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er planer om en ny runde i oktober. Send meg en epost hva du trenger så skal du få mer info

      Slett
    2. Takk - det skal jeg gjøre når vi nærmer oss. S

      Slett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett