torsdag 6. november 2014

Kroken på døren for Bikerstreet i Bergen

Selv om det er blitt solgt flere Triumph'er en noen gang i Bergen siste året, var det ikke nok til å få hjulene til å gå rundt for Bikerstreet i Bergen. En skyhøy husleie, en ukoselig butikk og et "bremseledd" i Stavanger har nok vært en medvirkende årsak til at det er slutt etter neste uke.

Utstyr og sykler som idag står i butikken går i all hovedsak til Bikerstreet i Stavanger og det er også der man skal henvende seg om man har reklamasjoner eller lignende. 

Det viktigste for oss i denne sammenhengen er jo selvsagt spørsmålet om hva som skjer med Triumph i Bergen. Bikerstreet, med Geir Hansen i spissen, har visst at det er et voksende Triumph marked i byen og forhåpentlig er det noen med et finansielt fundament, kunnskap og vilje til å jobbe for merket som er interessert i å føre ballen videre.
Fra utstillingen hos Bikerstreet våren 2013
I følge Hasse Näslund, Triumphs salgsjef i Norden, har det vært en del som har meldt sin interesse. Bikerstreet's sorti i Bergen kom veldig overraskende på Hasse & Co, men de lover å jobbe for fult for at vi skal ha en ny forhandler på plass i løpet av januar/februar. Det vil da bli en fullverdig Triumph butikk med både salg av sykler og ekstrautstyr, samt fult oppegående verksted. 

Så da får vi bare håpe at vi denne gangen får en forhandler som forstår at for svært mange av oss betyr det virkelig noe at det står Triumph på tanken. At det er forskjell på en motorsykkel og en motorsykkel. Det er i hvert fall lov å håpe.

Så snart vi får vite mer, legger vi det selvfølgelig ut her.
10 år med Triumph Rocket feieres med Rocket X2 kommentarer:

 1. Det kom ikke som en overraskelse akkurat...

  Håper det kommer en forhandler med en grad av dedikasjon på banen ganske snart.

  SvarSlett
 2. Jeg for min del håper at det kommer en forhandler i Norges nest største by som foruten å ha et godt og aktuelt utvalg av Triumph sykler og godt verksted ser "butikk" i å ha et skikkelig utvalg av klær og tilbehør. Etter å ha snoket rundt de forskjellige mc forhandlerne her titt og ofte er det vel Mc Marine, Ride og Yamaha som er de som er verdt å besøke. Må forresten skryte litt av gutta ute hos Ride. Alltid hyggelig og hjelpsom når du besøker de, samt at de har et godt verksted. Føler meg alltid velkommen, selv om de er vel viten om at jeg kjører Triumph. Mener jeg ble fortalt at sjefen en gang i tiden hadde vært forhandler av Triumph, syntes absolutt om de selv om de ikke solgte de...
  Vi får krysse fingre, og håpe Triumph finner en god forhandler i Norges vakreste by, med et flott og uformelt Triumph miljø.
  Roald H.

  SvarSlett