tirsdag 5. november 2013

Klart for julebord 6. desember kl 1930


I fjor var vi på juleparty hos Jack Lilley i London
Fredag 6. desember er det klart for julebord. I år blir det ikke England, men Er-AN Veikro som blir arena for begivenheten. Vi håper du er klar. Vi starter klokken 1930 og blir servert mat kl 2000. Alltid trivelig i godt selskap
Det har blitt mange lufteturer med sykkel til veikroen på bygrensen for "medlemmene" av bloggen i løpet av sesongen. Men, bussen stopper rett utenfor døren og har jevnlige avganger både til og fra Bergen. Denne gangen satser vi derfor på å la syklene bli igjen hjemme og legger opp til en skikkelig feiring av en fantastisk sesong.

Kroen stiller med tradisjonsrik julebuffet og levende musikk. Trenger jeg å nevne at de også har alle rettigheter mht servering?
Stor stemning!
Prisen er 550,- pr.person og det er selvfølgelig også mulig å ta med følge.

Foreløpig har jeg reservert 10 plasser, men det kan fort bli litt knapt. Dersom folk er kjapp med å melde seg på, kan vi fortsatt få tak i flere. Vi tar imot påmeldinger så lenge det er ledige plasser. Men, når det er fult - så er det fult. Første mann til møllen.

Påmelding gjøres ved sende sms til 98 29 88 53 eller skrive i kommentar feltet under.

PS! Hvis det er noen som synes det blir langt å reise hjem, så kan det være en mulighet å overnatte i en av hyttene bak kroen.
Om Nissen kommer, er ikke helt sikkert enda


4 kommentarer:

 1. Sett av en plass til meg og Elisabeth :)
  Svein Arne

  SvarSlett
 2. De 10 første plassen er "solgt ut" for lengst. Har imidlertid fått holdt av noen ekstra plasser til. Det er derfor viktig at de som har lyst å være med ikke nøler for lenge, men melder seg på så snart som mulig. Når lokalet er fult er det for sent.

  SvarSlett
 3. Litt på etterskudd må jeg bare få takke for laget! Utrolig kjekt med et slikt energipåfyll på denne tiden av året sammen med trivelige folk. God mat og drikke var det og. Tar hatten/hjelmen av for alle dine gode initiativ Magne!!

  SvarSlett