lørdag 7. september 2013

Café racer treff på Er-An på onsdag 11,sept kl 1900

På leit etter neste café
Retro bølgen slår over oss fra alle kanter nå om dagen og 60-tallet's moter er hyppe som aldri før. For oss som kjører engelsk motorsykkel er det kort vei mellom 60 tallets rock'n roll og motorsykler. Thruxton og Scrambler er blant de modellene Triumph sliter mest med å dekke etterspørselen.
Denne ble observert på Torget i Bergen
Nydelig Triton fra Bergen
Bergen og området rundt er ikke noe unntak i så måte. Også her er det svært mange som er opptatt av 60-talles cafe racerne og alt det som hører med fra den tiden. I dag er det imidlertid ikke bare engelske sykler fra 60 tallet som benyttes, men nær sagt alle mulige sykler blir "cafe-et". Både fra Europa og Japan.

Vi har alle latt oss imponere over Henning sine stadige modifiseringer av sin Thruxton café racer, men han er ikke alene om å legge mye tid og ressurser ned i å få skapt "the old look" på sin sykkel. På facebook finnes det en egen gruppe, Norwegian Cafe Racers,  med rundt 650 medlemmer som deler denne interessen og blant disse er det ett imponerende kunnskaps nivå for svært mange av dem. Der er det ingen ting som er umulig å få til, bare mer eller mindre utfordrende kan det virke som. Flere av disse hører til i Bergen og området rundt og på onsdag 11. september er det tatt ett initiativ for å samle noe av dem cafeen på Er-An.Så dersom du har en café racer eller bare har sansen for stilen, er det bare å ta turen til Søfteland kl, 1900 denne dagen. Forhåpentligvis får vi se en god del av godbitene som befinner seg rundt garasjene i området. 

Trykk her for å se den opprinnelige invitasjonen.


Moderne cafe racer med utg. i en Speed Triple

3 kommentarer:

 1. Kult! Sjekk denne siden. Championsmoto.com skiiiiikelig tøft!! J8

  SvarSlett
 2. Har ein tenkt på et omtrentlig tidspunkt?

  Jan M

  SvarSlett
 3. obs!, det hadde tidspunkt hadde vist falt ut her. klokken 1900 burde det ha stått her en plass. Skal fikse det :)

  SvarSlett