fredag 20. april 2012

Mange sykler på årets første RUN

Skal en dømme etter den første turen, kommer det til å bli folksomt på Triumph RUN utover våren. På tilsvarende tur i fjor var i to sykler. I dag var det 10 sykler i line up'en uten for kafeen på Glesvær. En skikkelig opptur med andre ord.

Ikke bare Triumph i dag for først i feltet kjørte Einar med sin flotte BSA.
Akkurat tidsnok til denne turen, slapp den kalde nordavinden som har preget været vårt de siste dagene taket. Den ble avløst av en østlig bris med en mye mer motorsykkelvennlig innstilling. Faktisk var det veldig behagelig å være på motorsykkeltur i dag, i tolv grader varme. I hvert fall om du hadde kledd litt på deg.
Mathon driver å juster på insprøytningen og inntil han har funnet helt ut av det er det godt at det finnes mange besinpumper 
Turen denne gangen gikk fra Loddefjord og til Glesvær vest på Sotra. For å få litt kjøring tok vi veien om Klokkarvik når vi kjørte ut. Dette gav oss noen fine partier med motorsykkelvei og litt lange parti med 50 soner. Men alt i alt en riktig så fin tur, der vi ikke ble altfor mye plaget av trafikken.
Her hadde vi det så bra at vi nesten ikke ville gå igjen
På Glesvær er det kafe med helårs drift, så det ble både kaker og kaffe på gjengen. Praten gikk som vanlig livlig og det var nesten som ikke folk ville hjem igjen. På returen kjørte vi den korteste veien tilbake til utgangspunktet, Esso Loddefjord, hvor vi hadde en siste prat før folk kjørte hjem hver til sitt.
Kun 1 mnd gammel Daytona 675 Special, en skikkelig godbit. 
Neste post på programmet er vårmønstringen, søndag 29. april, og vi håper det er mange som har anledning til å være med der. Nærmere info kommer snart.
Bare en siste liten prat før vi kjører hjem.
Line-up Glesvær


3 kommentarer:

 1. Sukk, skulle gjerne vært med. Neste gang.....

  Feet gjeng med sykler, men det er noe engelsk kjørere aldri er ut til å lære seg :-) , det en skikkelig lineup! En ordenlig lineup er selvfølgelig med hekken mot fortauskant eller i dette tilfellet kaikant. Nå måtte jo Magne over havet for å få tatt et ordenlig bilde. Klart det kan være sexy med en rad med bakender, men det er med respekt å melde fronten som sier mest... :-) Her går det an å lære noe (!) av Harley kjørerne - det derre greier de ijaffal :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var da ikke så ille, alle stod jo samme vei! Fra en fotografs synspunkt er det faktisk mye mer fortvilende med skjemmende hjelmer som blir plassert overalt på flotte sykler som skal taes bilde av. Uansett, det viktigste er at man er med og så får heller bildene bli som de blir....

   Slett
  2. Ståle!
   Nå var jeg ikke med på tur denne gangen heller, men som engelskpilot siden -79: Det er kaosteorien, på alle plan, som gjelder når man kjører engelsk....og det trodde jeg du hadde erfart..! Hadde man uoppfordret linet opp syklene som du antyder, kunne man ha førerne mistenkt for å aspirere etter "Ordnung muss sein-sykler" ved neste besøk i godtebutikken ( selv om jeg har noe sånt noe også...(spaltet personlighet))!
   Med hilsen
   Nils Ø.

   Slett