søndag 25. mars 2012

Strålende sesongåpning

Det ble en strålende åpning på sesongen for de som hadde anledning til å lufte Triumph'en sin i dag. Selv om det lå skyer i Bergen, var det strålende sol inne på Bjørkheim.

Thunderbird Storm - en skikkelig rå sykkel
Seks sykler ble vi totalt som tok en liten bonusrunde til Tysnes. I stedet for å kjøre direkte fra Lygrepollen til Våge, loste Henning oss via Sundvor og over til Ølve. En fin liten ekstra tur som også gav oss noen kilometer med kjøring på grus. Veien var imidlertid så fin at det faktisk var mye mer skummelt å kjøre på asfalt veien før og etter gruspartiet, siden den inneholdt rikelige mengder med grus både i midten og på sidene.
Ferge kø i mars - ren bonus
Denne lille ekstra runden gjorde at vi kom noen minutter for seint til fergen på Våge og dermed fikk en hel time ekstra til å prate på.  Turen gikk på tørre fine veier og det var slett ikke kaldt heller, med unntak noen litt frosne fingre hos enkelte. Her kan det kanskje være at man skal gå sammen om å sende en bestilling til USA for varmehåndtak.
Denne nydelige Bonnevillen holder normalt til i Stavanger.
Dette var en glimrende appetitt vekker for det som vi håper blir en glimrende Triumph sesong. Måtte god været bare fortsette.....

6 kommentarer:

  1. Det der så hærlig ut. Håper på å kunne bli med på neste tur, selv om Daytonaen min ikke akkurat er en utpreget grussykkel...

    John

    SvarSlett
    Svar
    1. Kan trøste deg med at grusveier ikke er vanlig på våre turer. Svingete, øde asfalterte landeveier derimot prøver vi å finne på alle turene våre. Veier som er skapt for en Daytona med andre ord.

      Slett
  2. Hei og tusen takk for fin tur.
    Hyggelig å hilse på nye Triumph eiere også.Kjekt at alle ble fornøyd med og uten grus. Ble jo plenty tid for Triumph prat også. Alle har jo mye på hjertet etter 4 måneder i dvale. Ser ellers frem til mange flotte turer på veien denne sommeren.

    PS.
    Det kommer vel en Bonneville 100SE med litt mer "lyd" neste gang den blir med. :)

    Hilsen
    Henning

    SvarSlett
  3. Daytonaen ut i slutten av april, men kanskjkommet tidligere ut dersom jeg hadde varmehåndtak. God idé med fellesbestilling!! Noe å gå videre med??

    Ståle

    SvarSlett
  4. Dette var en flott tur. Det stemmer Henning, nå er slip on`s bestilt fra u.k! Ser frem til flere turer som dette:)

    SvarSlett
  5. Det er veldig bra....godt at jeg har ledet andre ut i fristelse med clip on og cafe stuk.....
    Har et høyt liggende Shark eksosanlegg om du vil ha mer lyd og .....om du er interessert.


    Ta gjerne kontakt om du skal ut å kjøre på 99506967.
    Ps.

    God påske til alle sammen.

    Hilsen Henning

    SvarSlett