fredag 23. mars 2012

Bergen MC Center fortsetter alene


Etter at nyheten om at også Kårbø skulle selge Triumph i Bergen har det blitt noen telefoner mellom Bergen og Triumph's hoved kontor i Stockholm. Her er det tydelig mye rart som skjer og det er ting som tyder på at meldingen om Kårbø's Triumph status kan ha vært litt forhastet.


På Kårbø's hjemmeside er i hvert fall alle spor etter Triumph slettet. Sjefen for Bikerstreet's Triumph satsing, som skulle ta kontakt med meg for to uker siden, har heller ikke gitt noe lyd fra seg. Om det er bra eller dårlig for oss som kjører Triumph i Bergens området vil jeg ikke mene noe om.

Denne Daytona 675 bor nå i Lysefjorden
Det som er på det rene er at om vi vil ha en Triumph forhandler opp på det nivået vi mener skal til for å skape troverdighet, må vi selv påvirke og komme med innspill. Da jeg snakket med Magne Jensen i går var han veldig i møte kommende og som han sa; "vi er med på alt, vi" Ja, så da er det opp til oss da - å finne ut hva vi vil ha. Hva vi forventer av han som forhandler og hva han kan forvente av oss som en interessegruppe for Triumph. Etter pub runden i kveld og vårt lille kaffe treff på søndag.

Sees i kveld



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar