torsdag 6. mai 2021

DGR for første gang i Bergen

Bergensgjengen på DGR Stavanger 2019. (Fra V.) Janet Lepsøy, Torgeir Håvik, Ole Morten Schau,
Marthon Slengesol.  I front, på sin Street Twin, Eli Johanne Stene. FOTO: Jone Haakonseth

De fleste har gjerne fått det med seg, men altså: Søndag 23. mai er det duket for The Distinguished Gentleman's Ride (DGR). Det tiende i rekken, og dermed altså et jubileum.


Oslo og Stavanger har deltatt i en årrekke, men Bergen deltar for første gang, på lik linje med Trondheim som også har hevet seg med i år.

Som arrangør er det med en viss undring å konstatere at det, i skrivende stund, kun er 13 påmeldte i Bergen. Nå er det jo gjerne slik at det tar litt tid å få folk til å delta på nye ting. Man sitter gjerne på gjerdet og venter til siste stund, før man eventuelt melder sin interesse.

Team MC Bergen ved Liv-Heidi Osland
 toppet undertegnedes sponsorliste i 2019.


I 2019 deltok mer enn 100 land, 670 byer, og over 115.000 deltagere. Inntektene går til forskning på prostatakreft samt midler til styrking av menns mentale helse. 

Foreløpig antall deltagere i Norge ser slik ut: Oslo: 59, Stavanger: 21, Bergen: 13 og Trondheim: 2

Slik går du fram for å delta: 

1.) Du må registrere deg på siden til DGR-Bergen, hvor du oppretter din profil. 

(Se link. Benytt menyene øverst på siden, og få svar på alt du lurer på.)


https://www.gentlemansride.com/rides/norway/bergen


2.) Det er MC av de viste kategorier som gjelder: Classic, Modern classic, Cafèracer, Bobber, Scrambler, Old School Chopper, Flat Tracker, Brat-style, klassisk scooter og klassisk sidevogn. (se bilde)

Om du er i tvil: R-sykler, Adventure eller fullriggede cruisere er altså ikke aktuelle. Enkelte nakensykler, som ikke nødvendigvis fremgår av mc-stilplansjen, kan likevel bli godtatt. Eksempelvis vil også mange Harleymodeller kunne godtas, men altså ikke slagskip. 


3.)
Du må kle deg opp i britisk gentleman/lady stil, men det behøver ikke absolutt å være dress man stiller i. En halvsid jakke i skinn, oil-skin, ull eller lignende kan sikkert brukes. Særlig hvis man kompletterer med skjorte og slips/sløyfe. Eller du kan kjøre hard-core rocker stil: Svart skinn, gjerne av gammel type, og aller helst med nagler & lenker. Føy til et fargerikt, blafrende skjerf samt en kul halvhjelm, og dermed er du innafor. Men for all del: La skinnvesten, med eller uten emblemer, være igjen hjemme denne ene dagen. Det gjelder selvsagt også alt av signalvester.

MC Marine ved Arvid Håland seilte opp
som en god nr. to på sponsorsiden.

Det er gratis å delta og eller ikke noe krav om sponsing, men vi håper likevel at du bidrar med en skjerv, og at du deler profilen din på Facebook og oppfordrer dine venner, familie og øvrig nettverk til å bidra.

Med vennlig hilsen
Ole Morten Schau
Ansvarlig vert, DGR-Bergen 2021

DGR Oslo 2015. (Til V.) Henning Dyrkolbotn
med passasjer Janet Lepsøy.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar