onsdag 7. november 2018

NovemberRUN i sommertemperatur

Totalt 14 sykler deltok på hele eller deler av turen.
Det var kanskje ikke så rart at hele 14 sykler var med på deler eller hele kveldens bonus RUN. For etter det har blitt satt ny nebørsrekord tre måneder på rad her på Vestlandet, er det mange som har fått kjørt mye mindre enn ønsket denne høsten.



God stemning før avreise
Siden vi er inne i mørketiden nå, ble starten for turen satt til så tidlig som kl 1500. Kanskje ikke det aller beste når en tenker på trafikken fra Nesttun til Arna, som ikke kan betegnes som noe annet en helt forferdelig. Det gikk generelt seint og i perioder stoppet det nesten helt opp. Stakkars de som må kjøre denne veien hjem fra jobb hver dag.


18 grasder i November er ikke hverdagskost i Tysse
Da vi svingte av på Trengereid løsnet det og vi kunne endelig begynne å gasse litt. Ikke nok med at trafikken avtok, temeraturen steg også. Fra høyst respektable 15 grader til 18/19. Helt magisk. Vi bevilget oss et pitstopp på landhandelen på kaien i Tysse. Her var det bare 40% avslag på isen som minnet oss om at det går mot vinter.

Ole sørget for keffe i Tysse
Turen videre derfra til Venjaneset og fergen til Hatvik på Os er herlig motorsykkelvei. Vi hadde god tid og tok derfor gamleveien om Holmefjord. Her ble vi møtt av en herlig utsikt utover fjorden. Siden løvet stort sett er ramlet av treene får vi ekstra god utsikt utover fjorden denne gangen. I skummringen skapes det et helt spesielt lys over fjorden og livet kjennes så utrolig riktig akkurat i
øyeblikket.

Vi er ikke alene om å nyte denne smaken av indian summer og møter masse sykler, både i flokk og alene. På Er-An, hvor vi avslutter turen, renner det inn med motorsyklister hele tiden. Det er godt å se at folk vet å sette pris på slike fine dager.

Fult på MC-parkeringen på Er-An i November liker vi 
Takk til alle som var med å gjøre dette til en nydelig kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar