lørdag 17. mars 2018

Sesongstart hos Triumph Bergen


Selv om kuldegradene fortsatt regjerer ute er det på tide å begynne å tenke på motorsykkelsesongen som nå forhåpentligvis er rett rundt døren. Fredag kveld var vi så heldige å få til stede når Hasse Naslund entusiastisk presenterte nyheter fra Triumph i Triumph Bergen sine lokaler i Åsane.


Det er alltid kjekt å samles i en Triumph butikk, enten det er i Norge eller i England. Masse trivelige folk, flotte sykler og mye entusiasme. Når det blir lagt opp til fest i tillegg, som med denne fredagskvelden, blir det enda bedre.
Liv-Heidi oppsummerte et suksessfylt første år for Triumph Bergen
Først startet Liv-Heidi med å fortelle litt om hvordan dette første året som Triumph forhandler hadde artet seg. Målsetningen om å selge 25 sykler ble blåst i filler. Over 40 nye sykler har rullet ut av butikkdørene i Litleåsveien. Langt over forventningene. 2017 var totalt ett veldig godt år for Triumph i Norge med et oppsving på hele 71 %  i fjor. Hun fortalt også om litt utskiftninger i mannskapet. Kristoffer Knutsvik som voktet butikken i Åsane følger sin plan om å bli sjåførlærer. Han erstattes av Petter Slengesol, som være kjent av de fleste av leserne på denne siden. På verkstedet har Nico Matzke overtatt som teknisk leder etter Kjell.

Med humor og glimt i øyet fortalte Hasse entusiastisk om årets nyheter
Neste mann ut var sjef for Triumph i Norden, Hasse Näslund som presenterte noen av nyhetene foran årets sesong. Først ute var Bobber Black, som har gjennomgått mye mer forandringer enn at den har svart eksos. Bobber ble en betydelig suksess for Triumph i fjor og hele 6000 sykler ble solgt i Europa. En forhandler alene i Oslo, solgte faktisk 60 Bobbere i fjor, noe som definitivt er mest i Norden
Forandringen på Bobber Black har gitt den et betydelig mer maskulint og frekkere og den vil utvilsomt appellere til enda flere i år.
Med kraftigere gaffel har Bobber Black fått et enda mer maskulint uttrykk og er blitt farlig fristende........
Hasse tok oss så videre til forandringen Tigrene, der både 800 og 1200 har fått betydelige forandringer. Før presentasjonen var vi flere som var helt overbevist om at noe oppgradering overhode ikke var nødvendig. Etterpå var man ikke så sikker lengre. Det høres faktisk ut som om god har blitt enda mye bedre. Pokker og. Helt klart er det i alle fall at Triumph gjør veldig mye riktig for tiden. Visjon 2020, der Triumph satte seg som mål å lansere 25 nye modeller innen 2020 er i ferd med å fylles ut. Modellene ser flottere ut en noen gang og teknologien utvikles til det bedre hele veien.
God har blitt enda bedre når det gjelder Tigrene til Triumph. Betydelige oppgradering har gjort at de fortsatt holder seg i tetgruppen i en hard klasse
Vi takker for en flott kveld og gler oss virkelig til sesongen, men er litt bekymret for Triumph roadshow kommer på besøk rundt månedsskiftet april/mai (dato ikke fastsatt). Det klan fort bli dyrt.


Det ser lyst ut for Triumph også i 2018

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar