lørdag 30. september 2017

Fin sesong avslutning hos Triumph Bergen


Hennig godt fornøyd med at Skriket virker så fint. Sekunder sendere stoppet den . bensintom!!!
Triumph Bergen inviterte på grill og vafler på september nest siste dag og skal en dømme etter oppslutningen var dette et populært tiltak. Masse folk, både kjente og ukjente, var tilstede og demo syklene var kontinuerlig ute på tur.Tiger har blitt en av slagerne hos Triumph Bergen
Ole trivdes godt på Bobberen
Stemningen, på dette som ser ut til å ha vært den siste sommerdagen i 2017 var upåklagelig. Det så virkelig ut som om folk koste seg i høstvarmen og det var bare blide fjes å se.

Sommeren 2017 kommer ikke å gå inn i historiebøkene som den mest aktive i TiV historien. Været, eller kanskje enda mer de stadig skiftende værmeldingene, har gjort det veldig vanskelig å planlegge RUN denne sesongen. Kanskje vi må gå tilbake til tidligere opplegg med bare å sette datoene før sesongen og ta ting som de kommer.

Fotografens favoritt
Det var derfor ekstra kjekt at det var så mange som ble med på vårt lille RUN i etterkant av Høsttreffet hos Triumph. Allergisk som vi er mot kø, ble ruten i den grad det var mulig lagt på de gamle veiene. Målet var å ta oss fra Åsane og til Classsic Bike Owners Club (CBOC) i Breiviken via Arna, men som sagt med minst mulig bruk av dagens hovedfartsårer.
Klar for RUN
Det gav oss en herlig tur i bortgjemte daler og landbruksområder i gryende høstdrakt bare noe få steinkast fra de travle hovedveiene. God balsam for de aller fleste skulle en tro.
Einar i fint driv på sin T140
Når vi nærmet vi oss sentrum og lyskryss og rundkjøringer gjorde seg gjeldene, fikk vi en påminning om hvorfor helst unngår å kjøre i bynære strøk på våre RUN. Å holde gruppen samlet nå ble nærmest en umulighet. Vi ankom derfor heller ikke som en samlet gruppe til CBOC sin første fredags pub for høsten. Her ble vi hjertelig tatt i mot av kveldens pubvert og det ble både øl (alkoholfritt) og pizza før de fleste satte kursen hjemover igjen.
Litt justering må til før en skal på tur

Det manglet ikke på skuelystne

Ikke bare bare å krysse veien i fredagsrushet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar