onsdag 26. april 2017

Vi satser på 1. mai RUN

Fra et tidligere 1. mai RUN
Vi gir opp april for i år og satser på å kombinere sesongåpningen for TiV med vårt tradisjonelle 1. mai RUN. Etter flere år med turer i Sunnhordland, setter vi i år kursen nordover mot Sognefjorden.



Det blir ikke tid til noe stopp på vei til fergen i hvert fall.
Værmeldingene begynner omsider å vise tegn til forbedring og antyder brukbart vær for 1. mai. Vi tar derfor i utgangspunktet sikte på en fin dagstur i naturskjønne omgivelser nord for Bergen.

Avreise blir fra Breistein (Shell stasjonen ved Travparken) kl. 10.30 mandag 1. mai.


Vi sikter oss inn på en ferge fra Masfjordnes som går kl 1140 og har derfor ikke tid til noe akademisk kvarter denne gangen. Så vær klar med full tank til oppsatt tidspunkt. Kjøretid til fergen er beregnet til 1 time og 5 min.

Line-up utenfor Brekkestranda Fjordhotell.
Fra Duesund går turen videre forbi Dalsøyra og til Nordgulen, før vi tar av mot Eivindvik og Dingja. På Dingja tar vi en liten stopp og om landhandelen er åpen, blir det sannsynligvis muligheter for en kaffe. Hvis ikke, kan man jo nyte medbrakt om man har vært så fremsynt.

Lunsjen nyter vi i kanten av Sognefjorden, nærmere bestemt på Brekkstranda Fjordhotell. Hotellet som reddet oss da alt så som svartest ut på vår høsttur i 2015.

Men, slik denne våren har artet seg, tror jeg vi velger å holde returen litt åpen. Utfra vær og vind finner vi derfor i fellesskap ut hvordan returen blir.

Håper mange er klare til å starte nok en flott Triumph-sesong.

Lunsjen tar vi på Brekkstranda Fjordhotell.


Et forslag til reiserute. Flere alternativ fra Brekkestranda. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar