torsdag 4. august 2016

Long RUN til Jølster 9. - 11. september


Det er alltid en stor fare for å misslykkes når en prøver å gjenskape en suksess, så det er med litt bange følelser vi nå planlegger å legge neste Long RUN til Jølster igjen. Megasuksessen til Jølster i 2011 skal det nemlig mye til for å toppe.



Gang på gang har vi imidlertid vist at hvert Long RUN lever sitt eget liv. Selv om vi har reist forskjellige steder og under skiftende værforhold har det alltid blitt uforglemmelige turer som det snakkes om lenge etterpå.
Bilder fra forrige tur til Jølster
Det fine med å ha Jølster som base er at da har vi mange flotte muligheter for aktivitet om lørdagen. Man kan kjøre seg en fin motorsykkeltur, f.eks til Geiranger ellerVestkapp som bare ligger drøye 2 timer unna. Briksdalsbreen når en på en god time. Man kan gå fottur i fjellet, ta en tur utpå Jølstravatnet, besøke Jølstratunet eller noen av de andre turistattraksjonene i området.
Henning poserer på Vestkapp
I skrivende stund finnes det en del ledige overnattingsmuligheter i begge ender av Jølstravannet, men erfaringsmessig blir det fort fylt opp. Som vanlig satser vi på å få til rimelig overnatting i hytter og at vi selv står for matlagingen. 

Overnatting må nok bestilles i løpet av neste uke og vi trenger derfor en oversikt over hvem som har tenkt å være med. Så en kommentar under her eller på FB, en e-poat eller en SMS om du vil være med er ønskelig så snart som mulig. Eventuelle etternølere kan ikke forvente at det er plass.

 Hvis du lurer på hvordan forrige Long RUN til Jølster var, kan du lese om turen her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar