mandag 2. mai 2016

Klart for Skjerjehamn tur


Brikkene for vårens Skjerjehamn-tur begynner nå å falle på plass. Med rundt 20 deltakere og antydninger fra meteorologene om at varmen er på vei tror jeg virkelig vi kan se frem til en nydelig tur.


Vi antar at det er mange som tar seg fri på denne inneklemte fredagen og tar derfor sjansen på legge starten på fellesturen nordover litt tidelig på fredagen.

Laffen er allerede på plass
Vi har derfor satt avreise fra Shell stasjonen på Haukås (Breistein) til kl 1200 og håper det er mange som kan være med allerede da. Planen er så å ta fergen fra Masfjordnes kl 1310. Korteste veien fra Duesund og opp til Skjerjehamn tar ca 45 minutt. I kjent stil tar vi ett par små omveier og sammen med en evt pause vil det si at vi bør være på Skjerjehamn kl 1500.

For de som ikke rekker å være med på fellesturen blir nok nødt til å finne veien på egen hånd. Det er sterkt å anbefale at man er på plass senest klokken 1830, Middagen blir servert 1930.
De to enkleste måtene å komme til Skjerjehamn på er enten via ferge Masfjordnes - Duesund eller Leirvåg - Sløvåg. Kjøretid fra Shell Haukås til Duesund er ca 1 time og så 45 fra Duesund. Turen fra Shell Haukås til Leirvåg tar ca 45 minutter og så er det 25 minutt fra Sløvåg.

Her er linker til fergetidene:

Under finne man kart for de to alternativene


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar