onsdag 18. mars 2015

Ny ServiceUke 12. - 16. Oktober

På en hovedservice blir det meste plukket ned
Etter fantastiske tilbakemeldinger fra service uken vi hadde i februar, er det en stor glede å kunne annonsere at Jim & Jay kommer tilbake til oss for en ny runde i Oktober. Vi har fortsatt ikke hørt noe fra Triumph vedrørende ny forhandler her vest og anser det derfor som lite sannsynlig at vi kommer til å ha noe troverdig alternativ oppe å gå denne sesongen heller.



12. - 16. oktober får vi derfor igjen besøk av Jim & Jay fra Jack Lilleys. Begge to er utdannet fra Triumph og kun originale Triumph deler blir brukt. Alle eventuelle garantier vil derfor selvfølgelig være gjeldene.
Jay i aksjon på en Daytona 955i
Her er det Jim som holder på
Du vil bli fakturert for tiden som blir brukt, men som et utgangspunkt regner man 2.5 time for en mellomservice og 6 - 8 for en hovedservice. Prisen pr. time er £78 og blir, sammen med nødvendige deler, fakturert direkte fra Jack Lilleys. I tillegg til oljen, som blir levert lokalt, kommer det en "startavgift" på 2-300 kroner pr. deltaker som går til å dekke utgifter i forbindelse med opplegget.

Fra TiV sin side er dette et non-profit opplegg. Hele poenget er å gi Triumph eiere i Bergen en mulighet for å få tatt service eller utført annet arbeid på sin Triumph her lokalt av kvalifiserte folk.

Er du interessert, er det derfor bare å ta kontakt. Her kommer vi garantert å fylle opp hver eneste plass og det er derfor første mann til mølla som gjelder.

Bruk enten e-post magne.lepsoy@gmail.com eller tlf  982 98 853 for å melde deg på.

Det er imidlertid en stund til oktober og skulle det være noen som trenger ett oljeskift eller lignende før den tid er det bare å ta kontakt, så kan vi sikkert være behjelpelig med det også.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar