mandag 17. mars 2014

Før-sesong rapport

Snart kan vi definitivt se vinteren bak oss,
Beklageligvis har det vært lite aktivitet på bloggen i vinter. Siden det nå for alvor nærmer seg sesongstart er det ventet at aktiviteten vil ta seg betydelig opp, både her inne på bloggen og på veiene.




Snart er vi der igjen !!!
De fleste av oss har relativt nye sykler og strengt tatt er det lite behov for vedlikehold i løpet av vinteren. Likevel er det enkelte som har brukt haugevis av timer på å oppgradere sykkelen i vinter. Ikke fordi en må, men fordi en har lyst. Vi har tatt med kameraet og besøkt noen av disse garasjene og mekkehullene for å ta temperaturen på noen av prosjektene nå like før sesongstart. Forhåpentligvis er reportasjen klar om ikke altfor lang tid. Det er bare å følge med.


Dag og Speed Triplen på et fantastisk LongRUN til Stad.
Speed Triplen til Dag har vært en mye beundret sykkel på turene og treffene våre. At han gikk til det skrittet og bytte den inn i en Tiger 800 XC sent i fjor høst kom nok derfor som en stor overraskelse på mange av oss. I skrivende stund er Dag nord i Spania hvor Tigeren har stått parkert siden desember. Om et par dager setter han seg igjen på sykkelen og denne gangen er det Marokko og Marrakesh som står på programmet. Etter det tar han det - dag for dag. For, som han sa, det hadde jo vært greit å kjørt litt rundt i Marokko når en først er der. Hjem til gamle landet kommer Tigeren en gang i slutten av April. Kanskje....... Uansett, skal vi holde deg oppdatert med bilder og tekst fra turen hans.

Den som følger med, vil også få en liten betraktning etter over 100 000 km på Sprint og selvfølgelig oppdateringer fra alle våre turer og aktiviteter i tiden som kommer.

Det er flere har tatt til ordet for at vi også skal publisere bloggen på Facebook. Fordelen med Facebook er at leserne får melding når nye ting blir lagt inn. Ulempen er derimot at saker forsvinner ut av siden på ett øyeblikk og at man man må være på FB. Foreløpig er det derfor ingen planer om å flytte bloggen til FB. Tvert i mot kan vi garantere at bloggen vil bestå som uavhengig og åpen informasjonskanal for aktivitetene som er knyttet rundt "Triumpivest,no" i overskuelig fremtid.

Det er turer som dette vi gler oss til.
Dersom noen ønsker melding om når det skjer oppdateringer på bloggen, kan man legge inn e-post adressen i feltet FØLG OSS PÅ E-POST som en finner litt nede på høyre side av siden. Det finnes også en lukket gruppe på FB, Triumph Hinckley Norway. som en kan søke om medlemskap i. Her vil det bli lagt ut linker til de viktigste nyhetene på bloggen.

Til slutt vil jeg ønske alle en riktig god sesong og oppfordrer samtidig folk til å vise at det er liv i gruppen ved å kommentarer innlegg her på bloggen.





4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Noen... Men langt fra alle, i Rosendalsområdet, har allerede startet sesongen og gjort unna de første 1000 km :-)
    17. Februar rulla Street Triple'n de første kjølige milene.
    Ser fram til første Run, er været noenlunde skal eg være med for første gang :-)

    SvarSlett
  4. Veldig bra Olav, godt å høre at det er flere av oss ute på veiene nå- Du er hjertelig velkommen til RUN.

    SvarSlett