torsdag 4. juli 2013

God start for Bikerstreet

Geir Hansen hos Bikerstreet sier seg svært godt fornøyd med de første månedene som Triumph forhandler i Bergen. Interessen for merket har vært stor og Triumph er nå i ferd med å ta markedsandeler i Bergen.


Stor Triumph aktivitet i Åsane de siste månedene
Det er ikke bare folk som skal kjøpe ny sykkel som har funnet veien til butikken, også allerede etablerte Triumph folk har funnet veien til butikken. Noen kommer for å se hva butikken står for og mange for å ta service på sine sykler. Geir har en ydmyk og fin holdning og erkjenner at de ikke kjenner merket godt nok enda, men at de lærer hver dag og virkelig har ønske om å bli god. Han er derfor veldig klar på at all tilbakemelding om hva som er bra og hva som kan bli bedre vil bli mottatt med glede.

Her lurer Ruben Åsheim på om han skal kjøpe Daytona. 
De siste ukene har det rullet syv nye Triumph ut fra butikken i Åsane. Størst har interessen vært for Street Triple og Tiger, mens det har vært mindre interesse for Bonnevillene som står i butikken. Ja, med unntak av damene da, som særlig har falt for SE'en med rød ramme og matt sort lakk.

Suksess til tross, allerede denne uken kommer det inn nye sykler. To Street Tripler med ABS og en rød uten ABS er på vei inn denne uken. Sist nevnte, som er en R, får du for 145 lapper. Ett veldig bra tilbud med andre ord.
Henning sin Hot Rod Thruxton basert på en standard Thruxton
En annen godbit er også på vei. De har fått tilgang på to Thruxton, en sort og en grønn. Dette har vært en knappet i markedet i hele Europa så langt i år, så om du går med planer om en klassisk racer er det bare å slå til.2 kommentarer:

  1. Bra! En tur innom på tirsdag.

    Jon8

    SvarSlett
  2. Dette høres bra ut. Ser det som kun positivt å få flere Triumph tilhengere på Vestlandet .

    SvarSlett