fredag 7. juni 2013

Herlig tur på labyrintveiene på Lindås


Sånn skal parkeringsplassen utenfor Bikerstreet se ut.
Sesongens fjerde RUN ble en todelt sak. Først samling hos Bergens nye forhandler, Bikerstreet i Åsane, til baguett, kafe og info. Deretter var det tur til Kjelstraumen vertshus i Austrheim


asse Triumph sykler i utstillinen og ett Triumph kyndig publikum
Når jeg kom til Bikerstreet var det en velfylt parkeringsplass med Triumph motorsykler som møtte meg. Femten stykker ble vi til slutt og det er vi godt fornøyd med. Det tror jeg også at Geir Hansen, daglig leder hos Bikerstreet Bergen syntes. Han fortalte oss litt om bakgrunn og planer for Triumph satsingen i Bergen. Det er fortsatt mye som må på plass før man er helt oppe og kjører, men det jobbes for å legge forholdene til rette. Det betyr f.eks at de en stund til må få delene via Stavanger. Han fortalte også at han i møter med Triumph hadde opplevd organisasjonen som veldig profesjonell.

Har veldig lyst på denne.
Morten nyter utsikten
I og med at man kom litt seint i gang i år, har man derfor kun en Tiger 800 til demo sykkel. Neste år er imidlertid planen å ha fire modeller klar til demo. Han kunne videre fortelle at det vurderes å gjøre deler av butikken om til Triumph Store, dvs at ca 250 kvm i butikken blir en ren Triumph greie etter mal fra det vi har sett i England. Dette håper vi selvfølgelig at kan bli en realitet og tror det kan være viktig om Bikerstreet skal oppnå sin ambisiøse målsetning om å rulle 40 nye Triumpher ut på veiene i Bergen neste år.

Vi takker for gjestfriheten, informasjonen og selvfølgelig for invitasjon om sesongavslutning i Bergsdalen som vi sier ja til. Siste helgen i September kan være en mulig dato, men det kan vi komme tilbake til. Til slutt vil vi ønske Bikerstreet lykke til med sin Triumph satsing og håper vi kan få til ett fruktbart samarbeid i tiden som kommer.


Tett Linu-up
Målet med kveldens tur var Kjelstraumen Vertshus, helt nord mot Fensfjorden, og vi hadde gitt Jon blanko fullmakt til å føre oss ut der. Og det klarte han, selv om det nok ikke var mange som hadde det minste fnugg av peiling på hvor vi hadde vært. Vi kjørte høyre sving, venstre sving, slakke svinger, skarpe svinger og veldig skarpe svinger. Det gikk oppover, nedover,over fjell og gjennom fjell. Veikryss her og veikryss der. Solen kom inn fra høyre, venstre, bakfra og mitt i mot. Kort sagt vi kjørte i en labyrint av et veinett. Det var sikkert derfor vi passerte noen bensinstasjoner på turen også, for å redde folk som ikke kom ut av labyrinten. Noe annet trafikkgrunnlag kan det umulig ha vært. Så vidt jeg la merke til var det i hvert fall svært få andre en de femten motorsyklene fra Triumph fabrikken i England som var ute å kjørte på disse veiene denne kvelden. Veidekket var, med noe få unntak, veldig bra og det ble en skikkelig kanon tur. Dessuten kom vi oss til målet også. Veldig bra jobba Jon, du får oppdraget neste gang også.

Ute kaffe i Kilstraumen
På Kjelstraumen var det kaffe på ute servering og filosofering over livets hemligheter og såing av forvirring i enkeltskjelers tankebaner i forbindelse med nært forestående turne til Tridays i Østerike.  Slett ikke pent, selv om det er i beste mening. Men, selv om vi som vanlig hadde det kjekt, ble etterhvert på tide å sette kursen hjemover igjen.

Jon og Trygve har oppdaget at også gammel Sprint'n har fått nye deler
Hjemturen gikk, nesten, strake veien over Radøy og tilbake til Shell'n på Haukås hvor vi kunne se noe så sjelden som at Trygve fylte bensin på Tigeren. Med giganttanken til Tiger 955 er dette et svært sjelden syn. Temperaturen hadde nå sunket under 10 grader og vi takket for turen å kjørte hjem hver til vårt etter nok en fin Triumph RUN.

Line-up på Austrheim

Vi sees i Eidfjord den 14. - 16. juni


Hot Rod Thruxton

>Siste pit stopp på Haukås


3 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig lag og skryt Magne!
  Kunne vært artig å prøve Eksingedalen neste tur.
  Vel, snakkes.

  Jon800

  SvarSlett
 2. Vil takke for initiativet til Geir Hansen i Bikerstreet Bergen. Dette setter vi pris på!
  Selv om ene hjernehalvdel var opptatt med å lytte etter ulyder og spastiske rykninger i motoren, så var det plenty nok hjerneceller igjen til å nyte inntrykkene på turen videre.
  På kronglete, tørre og solfylte vestlandsveier. Å cruise avgårde med fire traiumfer foran deg og ti bak deg, i speilene,er en deilig følelse.

  SvarSlett