tirsdag 12. mars 2013

Vårfornemmelser



Vi er allerede inne i vårens første uke og mange har vel kjent det krible en stund  etter atter å ta i bruk tohjulingen. De aller freskeste har allerede hatt noen småturer, men ennå går det gjerne noen uker før resten av oss er på veien igjen.

For å døyve denne lengselen har det blitt ytret frempå om å få til en sosial samling før påske. Vi har hatt noen følere ute og har fastsatt datoen for samlingen til lørdag 23. mars. Klokkeslett og sted er ennå ikke bestemt, men vi kommer tilbake til det når folk har meldt sin interesse. Flere forslag er lansert, og vi kommer til å gå for en brun kneipe i sentrumsnære omgivelser, men utenfor den allmenne «lysløypen». Vi ønsker å kunne svinge noen krus i fred og ro, uten alt for mange distraksjoner.




På tampen av fjoråret fikk vi til et
garasjetreff hos Marthon.
Alle som kjører Triumph eller har tenkt å gjøre det samt andre Britbikere som har lyst til å være med oss på mc-turer er velkommen. Om du ennå ikke har vært med oss på Triumph-Run, så er dette en glimrende anledning til å bli kjent med miljøet. Her blir alle tatt godt i mot!
Og husk: Årets første Triumph-Run går av stabelen allerede 18. april.



Det pleier å bli god stemning når triumphfolket samles,
enten man nyter kaffe eller andre væsker...
Riktignok er det vestlandet som primært er nedslagsfeltet for Bloggen vår, men om du er triumphentusiast og  har tilholdssted en helt annen plass, men tilfeldigvis skulle befinne deg i Bergen denne datoen, så er du selvsagt også velkommen!

For at det skal bli noe av denne etterlengtede samlingen er det helt avgjørende at du melder din interesse her på Bloggen, så skal vi gjøre vårt beste for at dette skal bli en trivelig kveld!








3 kommentarer:

  1. Helt topp,dette blir kjekt.Flott initiativ,eg stiller.Tom

    SvarSlett
  2. Pub til pub skoene står nypusset og klare :)

    SvarSlett
  3. Jeg er klar... :-)

    Henning

    SvarSlett