lørdag 18. februar 2012

Skisse til aktivitetsplan 2012 (oppdatert)


Tiden mot våren vi lengter etter går fort og plutselig er den her. Vi har derfor prøvd å skisse opp ett forslag til aktivitets kalender for den kommende sesongen. På den måten håper vi det blir lettere å planlegge og komme med innspill. Hvis dere klikker på kalenderen her på siden så vil dere se at det er lett å kopiere aktivitetene over er deres egne digitale kalendere.

Vi fortsetter selvfølgelig med Triumph RUN og i år prøver vi å øke frekvensen til ca. hver tredje torsdag. Oppstart blir så snart været tillater det etter påske. Vi har etterhvert kjørt svært mange plasser og trenger derfor innspill på nye steder vi kan reise. En tur til Eksingedalen er planlagt ellers er det meste åpent. En tur bør ikke være så mye mer enn 15 mil fra samlingsstedet.

Også i år håper vi at vi kan stille i samlet tropp til vårmønstringen på Festplassen 29. april. I og med at vi aldri starter turene våre fra Torget blir dette er liksom vår mulighet til å vise at vi finnes i MC miljøet i Bergen

I år vil vi prøve å få til en vår tur rundt måned skifte april/mai. Mer enn at denne turen vil gå nordover langs kysten er ikke bestemt, men stikkord som Bremangerlandet, Kråkenes, Ålesund kan nå være i tankene når vi overlater til Henning og lage en litt mer konkret plan av det.

Vi jobber også med å få til et førerutviklings kurs på Vålerbanen. Der er ikke alt på plass enda, men vi håper en avklaring ikke er altfor langt unna slik at vi kan komme med flere detaljer. Ved dette arrangementet vil vi på en eller annen måte ha ett samarbeid med GMS på Gjøvik og Classic Motorcycles i Tønsberg,

I løpet av sesongen er det tre treff vi gjerne vil "anbefale" som treff vi kan reise samme til.
RettVest treffet i Gudvangen normalt har ikke fått dato enda men rundt 17. mai  - pluss minus
Westfjord BritBike Rally i Øvre Eidfjord 8 - 10 juni.
Lucas Rally 10. - 12. august

Den magiske opplevelse vi fikk på turen til Jølster i fjor høst blir nok ikke lett å toppe. Vi legger likevel opp til en ny høsttur i år også. Denne gangen stikker vi først nesen innover i landet og prøver å få med oss den nye Jondals tunnelen. Etter det er mulighetene mange, vi kan dra videre opp til Røldal over mot Sauda, eller vi kan dra mot Rosendal. Stoppe der og ha det som base, eller dra videre ut mot kysten. Mulighetene er mange og her er det bare å komme med forslag. Vi satser på å ta turen i første del av september.

I tillegg putter vi inn noen bonus turer dersom vi skulle få lyst en lørdag eller søndag. En tur innover mot Ulvik og så opp til Osa står høyt på listen av turer som hadde vært artig å fått kjørt.

Helt på tampen av sesongen prøver vi å henge oss på Christmas Party his Jack Lilly's Motorcycles i London. Jack Lilly arrangerer hvert år juleparty i butikken med blant annet auksjon, bar, DJ og mye mer. Sikkert en skikkelig appetitt vekker like før jul. Om noen lurte, Jack Lilly er Triumph forhandler.


1 kommentar:

  1. Da syntes jeg Henning skulle fått ut fingeren, så det er mulig å planlegge noe ferie!

    Mvh
    Martin

    SvarSlett