mandag 23. januar 2012

Mens vi venter på vår.....

Vi nærmer oss slutten av Januar og ute snør det skikkelig for første gang her på Os denne vinteren. Selv om det ble en lang høst med muligheter for motorsykkel kjøring er det lov å håpe på at vi skal slippe måneder med snø her nede i lavlandet. På fjellet kan det imidlertid lavet ned så mye det vil, skifolket fortjener det sikkert. Tiden frem til våren pleier uansett gå fort, veldig fort. I hvert fall om det er noe man skulle ha gjort før doningen igjen kommer ut av garasjen.


For tiden jobbes det med å få til ett føreutviklingskurs for alle oss glade gutter og jenter som er så heldig å kjøre Triumph. Hvis vi får det til, blir det på Vålerbanen øst for Hamar. Tidspunkt er enda ikke fastsatt siden det må ordnes med banetilgang, instruktører osv. Det som er positivt er at både Classic MC i Tønsberg GMS på Gjøvik har sagt seg interessert i være med på arrangementet på en eller annen måte. Mer info kommer så snart detaljene faller på plass.


Siden det begynner å bli en god stund siden forrige RUN hadde det kanskje vært kjekt med et lite Pub treff en helg? Hva sier dere? Skal vi satse på det?   Tilbakemeldinger mottas med takk. De som har problemer med å legge igjen kommentarer i kommentarfeltet kan jo bare sende meg en mail eller SMS.


11 kommentarer:

  1. Hei, Magne.
    Jeg er enig med deg med et pub treff en kveld/helg. Kjekt å høre hva folk holder på med for tiden.

    Hilsen Henning.

    SvarSlett
  2. Hei....du burde kanskje reklamere litt for bloggen til vår felles venn Jan H. Andersen i Sandefjord. http://www.scrambler.no/ verdt å følge opp...flotte tips på utstyr og turer.

    Henning

    SvarSlett
    Svar
    1. Anbefaling lagt ut Henning, men strengt tatt kunne du jo gjort det selv.... Du har jo tilgang vet du :-)

      Slett
  3. Jada....men det er jo du som er redaktøren her og i dette tilfelle ville jeg ikke bare ta meg til rette. :) Men dette med pub runde må vi få folk ut av dvalen på. :)

    Henning

    SvarSlett
  4. Sa noen pub?!
    Er der allerede, når kommer dere?


    Martin

    SvarSlett
  5. Hei, Martin. Jeg sitter på andre siden av lokalet....riv deg løs fra barkrakken.....

    Henning

    SvarSlett
    Svar
    1. Er det du som sitter der borte å studerer et Astrup bilde?

      Martin

      Slett
  6. Hei,

    Blir gjerne med på pub hvis det passer seg ...

    Morten

    SvarSlett
  7. Hei, Martin Ja det er meg i Astrup Samlingen....Sankt hans aften...og Bjerk i storm I.C.Dahl....du er mer i Sigøyner piken modus ser jeg... :)

    Henning

    SvarSlett
    Svar
    1. Du tenker på "Taterjenten"?

      Nei, kunsten jeg nyter er bunnen av et glass.

      Martin

      Slett
  8. Du finner mye godt i mellom toppen og bunnen av glasset også...

    Henning

    SvarSlett