mandag 28. mars 2011

Klart for nye Triumph RUN


Klokken er stilt til sommertid og kalenderen skifter øyeblikkelig til April, så det er vel ikke mer å vente på. Dato for årets to første Triumph RUN blir 14. april og 5. mai. Vi regner med at det er mange som begynner å bli kjøresugne etter hvert og vi kan bli en gjeng allerede den 14. Værgudene kan vi dessverre ikke styre, men husk at det som regel ser verre ut innenfra sofaen en det er ute i virkeligheten.

14. april møter vi på bensinstasjonen ved Øyrane Torg i Arna kl. 1800 og tar en tur rundt Osterøy denne gangen. Jeg har ikke vert på noe rekognosering, men håper at veiene er brukbare å kjøre på. Ellers så satser vi som vanlig på å å finne en passende plass til en kaffekopp underveis på turen.

Søndag 8. mai er det MC vår-mønstring på Festplassen og det hadde vært veldig kjekt med en skikkelig Triumph markering i den forbindelse. Med bakgrunn i oppmøtene på de forskjellige RUN'ene vi har hatt de siste årene, burde det ikke være noe problem å stille med minst ti sykler. Eller, hva sier dere? Hadde vel vært litt artig det vel?



4 kommentarer:

  1. Hei

    For meg ser dette ut som en veldig god plan. vi snakkes. MVH Trygve

    SvarSlett
  2. Agreed......

    Jon R

    SvarSlett
  3. Triple agreed!

    Morten

    SvarSlett
  4. prøver å stille opp eg å,gleder å treffe dokker igjen. hilsen marthon

    SvarSlett