søndag 3. oktober 2010

Flott sesongpunktum

Line-Up foran rorbuene
OPPDATERT MED FLERE BILDER!
Det ble ett fint sesongpunktum for de elleve deltakerne som var med på årets siste tur i regi av triumphivest.no  for denne sesongen. Fordelt på åtte sykler inntok vi Kjelstraumen Vertshus lørdags ettermiddag, klare for en liten fest.
Vi møttes på Breisten for å kjøre i samlet flokk nordover mot Austrheim. Dessverre sluttet akkurat en lengre godværsperiode akkurat når vi skulle dra avgårde. Det ble derfor at vi valgte bort vestsiden av Radøy til fordel til den noe mer makelige rv.57 forbi Mongstad. Det vekslet litt mellom våte og tørre veier, men vi var heldige og unngikk de store bygene og fikk en nydelig tur oppover.
På skotøyet skal man kjennes
Vel fremme fikk vi tildelt to flotte rorbuer som vi skulle ha som hjem for helgen. Etter et lite lunsjmåltid samlet vi oss i den ene av dem og hadde et riktig så koselig forspill før vi gikk ned på restauranten for å få oss middag.Når vi skal spise på fin restaurant er det jo viktig med skikkelig fottøy - eller eventuelt skjule på best mulig måte at man ikke har husket akkurat  det.
På menyen stod det honningglassert and eller forskjellige retter fra havets bord. Sammen med god drikke skapte dette en riktig fin stemning ved middagsbordet. Truls ser ikke ut til å angre på å ha tatt turen fra Rosendal.
Etter at middag og dessert var det en mett og god gjeng som etter hvert ruslet opp i "bua" igjen og fortsatte festen litt utover natten.
Ingrid har ikke fått lappen enda, men benyttet anledningen til få seg 20 fine mil med øvelseskjøring




Svein Arne og Elisabeth er klar til å en litt våtere hjemtur.

Takk til alle som var med og gjorde det til en fin helg.

- Magne-

Truls har sendt oss noen bilder som følger under. Er det flere som har bidrag så er det bare å sende i vei.
Her er vi akkurat annkommet Kilstraumen


..og inntrykk fra turen deles

Her sitter gjengen klar til å innta ett bedre måltid
Noen har fått mat, andre må vente litt til

men den som venter på noe godt, venter som kjent ikke forgjeves



2 kommentarer:

  1. Hallo til dere Alle som var med på tur.Flott gjeng å være sammen med og alltid en fornøyelse å kjøre sammen med.Det var verdt de 10 siste våte milene tilbake til Rosendal.
    Håper værgudene gir oss noen fine dager i oktober og, så vi kunne fått tatt en siste tur.

    Med Triumph hilsen
    fra Truls.

    SvarSlett
  2. Hei

    Takker alle for et hyggelig opphold. Vi syntes det var veldig trivelig og blir gjerne med på tilsvarende til neste sesong. Håper fortsatt på mange småturer (les Kvamskogen) med Tigeren før kong vinter kommer.
    Med Tiger hilsen fra Trygve og Heidi.

    SvarSlett