tirsdag 9. mars 2010

Nye Triumph i Bergen


Løp å kjøp! Du kan nå kjøpe Triumph i Bergen. Bergen MC Center (BMCC) har nå nye Triumph'er stående i butikken. Foreløpig har en Daytona SE og Tiger SE funnet veien til lokalene i Nygårdsgaten. Men flere er ventet.....

Nå er det forsåvidt ikke noe nytt at Magne Jensen hos BMCC selger Triumph. Allerede i 1991 kunne han formidle nye Hinckley Triumph til interesserte kunder gjennom daværende Kawasaki importør. Siden den gang har det rullet mang en ny Triumph ut av den tradisjonsrike butikken og i dag teller kundearkivet mer enn 120 Triumph kunder. Med andre ord - vi har potensiale til å bli mange sykler på våre Triumph RUN's i år.
Med nytegnet kontrakt med Triumph er Magne Jensen og BMCC nå fullverdig Triumph forhandler for Norge. Det betyr at han, foruten nye sykler, nå har tilgang på all tilgjengelig dataprogramvare og service informasjon fra Triumph. Har du tenkt å bytte eksosanlegg f.eks, kan han mappe om ECU til å passe ditt nye anlegg. Han vil også ligge inne med de mest vanlige service delene til syklene våre og vil selvfølgelig kunne foreta service på alle modeller.

Når vi spør Magne Jensen om hva han forventer å få til av Triumph salg i år er han litt usikker. Han håper å kunne levere 10 - 15 sykler, men den lange vinteren har gjort at det har tatt lengre tid å komme i gang enn forventet. Noe sesong før påske blir det jo ikke, og etter påske skjer det som kjent mye. Om vi eventuelt vil få en ketchup effekt når det gjelder motorsykkelsalg når all snøen er borte er jo fortsatt ubesvart spørsmål.

Vi håper både vi som Triumph eiere (både nye og gamle) og Magne Jensen, som Triumph forhandler, vil få til ett fruktbart samarbeid som alle er tjent med gjennom sesongen.

Lykke til med Triumph i Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar