lørdag 30. januar 2010

Hvordan har din sykkel det i kulden?

Vi har hatt en usedvanlig kald start på dette året og vi har tatt en liten runde for å se på hvordan våre kjære motorsykler har det i kulden. Har du bilder av din sykkel er det bare å sende de til oss så kan vi legge de ut.
Her ser vi Emily, en Street Trippel 'R', som har fått en redningsvest omsorgsfullt over seg. Hvor mye ekstra varme det gir kan muligens diskuteres. Men tanken teller jo en god del også....
Emily har imidlertid fått selskap i den ombygde vedboden av Helga, En BMW Dakar 650 og det er jo sikkert trivelig. På bildet ser vi at Helga har måtte gå lengre i tjeneste utover høsten og at kulden kom før den fikk den store høstvasken. Vi får derfor anta at det er fortjent at den har fått dunjakke som teppe.
Denne Bonnevillen har det bra der den står plassert sentralt i husets hall på oppvarmet gulv. Noen fine MC bilder på veggen kunne imidlertid gjort det litt mer hjemmekoslig for stakkaren som står der å lengter etter vår.
Med brystningspanel på veggene og fliser på gulvet har denne Tigeren det bra. På veggen henger ett reinsdyr skinn. Ett Tiger bytte, mon tro?
Her er en Street Triple som har fått vinterlosji i huset tekniske rom. Varmtvannsbereder og sentral for den vannbårne varmen gjør at tilværelsen ikke er så aller verst her.
Sprint'en derimot må ta til takke med garasjen også om vinteren. Fordelen er at det er mulig å snike til seg en bonus tur om været skulle tillate det. Ulempen er klart at det blir mye fuktighet når bilene drar mye snø og salt med seg.

Honda'en her viser hvordan det kan bli. Dekket av et tynt laken og brukt som stumtjener for all slags rask som på død og liv skal stå i garasjen. Nei, slik vil vi ikke ha det. La det bli vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar