onsdag 27. mai 2009

Triumph Run


4. juni kl. 1800 arrangeres det aller første Triumph Run i Bergen, nærmere bestemt ved bensinstasjonen på Øyrane Torg i Arna. Triumph Run er ment å være en samling for alle som kjører eller har interesse for Triumph motorsykler, gamle og nye. Vi vet at det er mange som kjører Triumph i Bergen og området rundt og ønsker derfor å samle så mange som mulig av disse for at det skal bli enda artigere å være eier av en Triumph.

På denne første samlingen er poenget først og fremst å komme sammen og bli litt bedre kjent og lodde interessen for en slik gruppering, R.A.T om man vil. Denne kvelden hadde vi tenkt å ta en fellestur på ca. 10 - 15 mil. Noe rute er foreløpig ikke fastsatt, men vi kommer tilbake til det før samlingen.

Det er helt sikkert ulike grunner til at man kjører Triumph. Noen har holdt på med engelske sykler i en årrekke og kjenner Triumph på den måten, andre igjen har lest testene i ulike MC magasin som viser at Triumph nå er minst på høyde med det som finnes av moderne sykler idag, mens andre bare har kommet over merket ved en tilfeldighet. Uansett om det er den ene eller andre grunnen til at akkurat du kjører Triumph, ønsker vi at alle velkommen til samlingen på torsdag.

Siden vi ikke har noen Triumph forhandler i Bergen kan det være fordel å stå sammen.
Jo flere vi er, jo større sannsynlighet er det for at noen kan gi deg svar på akkurat dine spørsmål. Det er mye vi kan finne på sammen. Vi kan f.eks arrangere fellesturer en kveld en eller to ganger i måneden, reise sammen på treff, kaffemøter, fellesturer til forhandlere for service, tur til fabrikken og sikkert en masse andre artige ting.

Send meg en e-post med navn, sykkel og evt. tlf nummer så legger vi ut en foreløpig deltaker liste.

Vi gleder oss til å treffe akkurat deg.

Triumph hilsen
Magne, Jon og Trygve



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar